Je bent jong en je wilt wat! Je houdt van mensen en machines. Je houdt van puzzelen en het zoeken van de beste oplossingen. Je houdt van challenges en je houdt van humor…

Wij zoeken trainees applicatiebeheerder PeopleSoft Campus Solutions voor de komende jaren en willen je graag leren kennen en in ons team opnemen.

Onze belofte:

-we introduceren je in het systeem, het studenteninformatiesysteem van drie universiteiten;

-we begeleiden je om het systeem te verkennen en leren kennen;

-je krijgt kansen om te ontdekken waar je talenten liggen: meer servicedesk, meer techniek of meer ontwikkelen/programmeren?

Als je voor het SaNS-EC te Amsterdam kiest, kom je terecht bij een hoog gekwalificeerd en professioneel team dat samenwerkt met vele collega’s van Universiteit Leiden, Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam. SaNS-EC is een kleine en platte organisatie waar eigen inbreng gewaardeerd wordt. Samen hebben we het SIS (StudentInformatieSysteem) gebouwd en samen houden we dat up-to-date. Via agile werkprocessen en permanente verbeteringen blijft het SIS van SaNS al meer dan 10 jaar een gewaardeerd systeem waar duizenden studenten en medewerkers mee werken in Leiden en Amsterdam. We dagen je uit om lid van ons team te worden!

Waar gaat het allemaal over?

Als trainee leer je de drie onderwijsinstellingen te ondersteunen, leer je hoe we voortdurend testen, maar leer je ook wat software-ontwikkeling inhoudt en betekent.

Wie zoeken we?

We zoeken jonge mensen die affiniteit hebben met studenten en onderwijs.

We zoeken teamplayers!

We zoeken trainees die zelfstandig hun weg kunnen zoeken en vinden, collega’s durven aansporen, problemen oplossen, analytisch denken, spreek- en schrijfvaardig zijn, in het Nederlands met ons en onze klanten kunnen communiceren, maar ook het Engels machtig, leergierig en flexibel zijn, maar ook kunnen aantonen dat ze over een HBO werk- en denkniveau beschikken.

Enige ervaring met software ontwikkeling of systeembeheer is een pré. Ook kennis van onderwijslogistieke processen en studenteninformatiesystemen is welkom.

Als je overigens al over (veel) ervaring beschikt op het hierboven beschreven terrein, dan komen we ook graag met je in contact, om te bespreken of we ook voor jou een uitdagende functies hebben.

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Wij houden van snelle sollicitatieprocedures, dus de motivatiebrief mag kort en bondig zijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Zengerink (directeur SaNS: 06-13391600).