In augustus 2016 is Patrick Vogelaar directeur geworden van Studielink. Sinds 1 januari 2017 is Michiel Reuters het nieuwe hoofd van het SaNS Expertisecentrum. Michiel is geen onbekende in SaNS-verband. Zelf zegt hij dat zo:

“Bijna 20 jaar geleden was ik betrokken bij de oorspronkelijke vertaling en lokalisering van PeopleSoft Campus Solutions (CS), hetzelfde product waar SaNS EC nu het applicatiebeer van uitvoert.
Hierna heb ik (in verschillende rollen) vele implementaties gedaan van CS en andere ERP pakketten in zowel binnen en buitenland, waarvan de meeste binnen de onderwijs sector.  Ik heb in die tijd voor zowel SaNS zelf, HvA, UVA en universiteit van Leiden gewerkt en veel ervaring opgedaan met diverse facetten van ICT als onderwijs zelf. Van didactiek en onderwijslogistiek naar ondersteuning van secundaire processen, business process improvement en management.
Na ruim 15 jaar in de consultancy sector gewerkt te hebben bij onder andere Cap Gemini, CIBER US/UK en Atos Consulting, heb ik besloten om direct voor een onderwijsinstelling te gaan werken, mijn oude opdrachtgevers HvA en UvA. Van hieruit werd de mogelijkheid geboden de functie van Hoofd SaNS EC te gaan vervullen wat ik nu met veel plezier doe.”

De functie van hoofd SaNS EC is halftime. Naast hoofd EC is Michiel ook nog werkzaam voor de Hogeschool en Universiteit van Amsterdam als projectmanager.